Паркуйтесь правильно! Бо прийде “лист щастя”

  Вже відсьогодні, з 27 вересня, автомобілістам Бердичева потрібно бути максимально уважними, адже одне неправильне паркування і своє авто будете довго шукати на штрафмайданчику, та ще й платити гроші. У багатьох містах України, і Бердичів не виключення, водії паркуються де хочуть та як хочуть, покарання, тільки власна совість, а це спрацьовує не завжди.

  Про це повідомляє berdichev.biz. найважливіше те, що тепер вас можуть визнати правопорушником автоматично і ваша присутність необов’язкова. Наприклад, поліцейські, чи новостворені інспектори з паркування можуть оштрафувати вас доки ви вибігли по справах.

  Камери відеоспостереження теж контролюватимуть, у спеціальних центрах обробки інформації, її будуть опрацьовувати, і якщо вашу машину помітять десь на газоні то чекайте на штрафні бали, їх вам нарахують за перші 2 порушення. На третій раз штраф буде грішми. Тоді на вашу адресу прийде “Лист щастя”.

  Найбільше ви заплатите штрафу за зайняті місця людей з інвалідністю — 1020-1700 гривень. За несуттєве порушення, якщо ваша машина не заважає іншим штраф 255 гривень. Заплатите впродовж 10 днів і отримаєте знижку до 50%, тобто 127 гривень. Але якщо машина заважає суттєво, викладете 510 гривень.

  Несплачений штраф, щомісяця буде подвоюватись.

  Як визначили суттєве чи не суттєве порушення? Новий закон пише про конкретні 17 випадків. Наприклад, стали посеред дороги, пішохідного переходу чи на зупинці громадського транспорту. Якщо попадетесь на такому місці, машину має забрати евакуатор на штрафний майданчик. І тоді до суми штрафу треба додавати вартість послуг евакуатора.

  А от що робити з власниками євроблях, питання? Теоретично, штраф тому хто ввіз машину, але практика показує знайти їх буде не просто, хіба, що інспектори чекатимуть днями біля авто. Найголовніше питання, куди підуть гроші з штрафів? На обладнання високотехнологічні парковки, чи знову відновлять добре відомий вид бізнесу з евакуаторами і поверненням машин за гроші?

«Дорожнє покриття на Покровській покладено нерівномірно, видно смуги, які весною будуть перетворюватися у ями»

  Громадська організація «Антикорупційний рух Житомирщини» звертається до міського голови та депутатів Житомирської міської ради з приводу неякісного виконання капітального ремонту по вулиці Покровській приватним підприємством «Проспект-транс».

  Дорожнє покриття підприємство поклало нерівномірно, чітко видно смуги, які після зими почнуть перетворюватися у тріщини, а потім у ями. В деяких місцях після дощу збиралася вода у калюжі, що свідчить про те, що біля бордюрів різні рівні покриття.

  Нагадаємо, що згідно тендерної документації вартість виконання робіт становить 7 мільйонів 556 тисяч гривень.

Джерело: Денис Заремський, berdichev.biz

 

Последнее изменение Четверг, 27/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework