В Антикорупційному бюро перевірять документи Житомирського бронетанкового заводу у справі вивезених двигунів

  НАБУ отримало доступ до документів Житомирського бронетанкового заводу.

   У межах розслідування кримінального провадження про розтрату 6,88 мільйона гривень Житомирського бронетанкового заводу детективи НАБУ отримали доступ до документів підприємства. Про це повідомляє slovoidilo.ua.

  Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

  За версією слідства, протягом 2014-2015 років службові особи ЖБТЗ здійснили незаконне розбронювання та відчуження без відповідного рішення Кабінету міністрів державного майна мобілізаційного резерву державного агентства резерву України, а саме 20 двигунів УТД-20 вартістю 4,53 млн грн. Надалі двигуни без відповідних дозвільних документів вивезені з цеху за територію підприємства в невідомому напрямку, чим допущена розтрата майна на суму 6,88 млн грн.

  Під час досудового розслідування встановлено, що двигуни УТД-20 кількістю 20 одиниць надійшли до цеху №2 для випробувань на підставі накладної. Згідно зі свідченнями начальника цеху №2, після проведення робіт із двигунами на підставі відповідних накладних частина двигунів була передана до цеху №1 для встановлення на бронетехніку, а частина – до складу готової продукції.

  Для встановлення подальшого руху майна мобілізаційного резерву, перевірки інформації, отриманої під час досудового розслідування, необхідно отримати доступ до документів ЖБТЗ, а саме до документів, якими зафіксована передача цих двигунів.

  Суддя клопотання задовольнив.

  Нагадаємо, НАБУ розслідує зникнення техніки з Житомирського бронетанкового заводу.

  Раніше «Укроборонпром» звільнив підозрюваного НАБУ директора ЛБТЗ.

Джерело: slovoidilo.ua

Последнее изменение Суббота, 01/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework