Який вигляд має Гришковецька гімназія на Житомирщині. ФОТО

    Яскрава, сучасна, різнобарвна, децентралізація в дії — саме так можна сказати про Гришковецьку гімназію в Житомирські області. Ми ж хочемо показати, який вона нині має вигляд.

 

  Світлини ми знайшли: «Гришковецька гімназія сьогодні демонструє, як можуть виглядати навчальні заклади у селах, які уміло користуються перевагами, що їх надає #децентралізація», — написала житомирянка в соціальній мережі Фейсбук, у спільноті.

    Довідка Житомирської ОДА :

    Загальна кошторисна вартість термомодернізації Гришковецької гімназії  – 8841,8 тис. грн. Об’єкт фінансується з ДФРР та місцевого бюджету на умовах 10% співфінансування.

    Проект передбачає проведення комплексної термосанації навчального корпусу, а саме: виконання робіт з утеплення фасаду, цокольної частини будівлі та покрівлі.

    У минулому році в межах наявного фінансування було частково замінено віконні блоки на енергозберігаючі.

  Гришковецька гімназія бере участь у спільному проекті МОН та Мінрегіону щодо створення нового освітнього простору в 200 школах України. У рамках зазначеного проекту, крім запровадження енергоефективних заходів, буде встановлено обладнання та програмне забезпечення, проведення швидкісного інтернету, Wi-Fi, створено умови для інклюзивного навчання та безбар’єрного доступу, ремонт під’їзних доріг.

kd17071804 1

kd17071804 2

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework