В Ірші, поблизу Малина, виявили труп жінки

  23 червня до чергової частини Малинського відділення поліції надійшло телефонне повідомлення про виявлення непізнаного трупа.  

 

  Про це повідомляє malininform.com.  

  Правоохоронці з'ясували, що близько 07:00 години ранку цього ж дня психічно хвора жителька Малина 1966 року народження пішла з місця свого проживання в невідомому напрямку. Близько 12:25 житель села Слобідка, пірнаючи в пошуках раків, виявив труп жінки в річці Ірша, навпроти старого пляжу та старого цвинтаря, неподалік вулиці Шевченка, біля місця її проживання.

  При огляді трупа слідів насильницької смерті не виявлено. Труп загиблої направлено до Коростенського бюро СМЕ. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення — ч.1 ст. 115 КК України.

  Днем раніше до поліції надійшло повідомлення від жительки Малина про крадіжку водяного насосу. Правоохоронці з'ясували, що з 19:00 20 червня та до 19:00 22 невідома особа з її господарського приміщення здійснила крадіжку водяного насосу марки «Водолій» зі свердловини. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення ч. 3 ст. 185 КК України.

  Працівники Малинського ВП просять відгукнутися свідків цієї крадіжки. Інформацію працівникам відділення поліції можна надати за телефоном «102», 5‒21‒76, 5‒11‒02, або за номером (093) 198‒64‒51!

Джерело: malininform.com

 

Последнее изменение Суббота, 30/06/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework