Прикордонники попередили спробу порушення кордону під час збору ягід та грибів

  Прикордонники Житомирського загону  черговий раз застерігають громадян  бути уважними та не допускати незаконного перетину державного кордону під час збору дикоростучих ягід та грибів.

   Так днями прикордонники відділу «Овруч» в безпосередній близькості до кордону, неподалік села Прилуки, виявили громадянку України, яка  ігноруючи неодноразові попередження про дотримання прикордонного законодавства, намагалась порушити українсько-білоруський кордон збираючи чорницю. За даним фактом жінку притягнуто до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

  Нагадаємо, що цьогоріч підвищилась відповідальність за порушення даної статті нормативного акту, так за незаконне перетинання або спробу незаконного перетинання державного кордону України стягується штраф у розмірі від 3400 до 8500 гривен або накладається адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб, з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення. Згідно законодавства Білорусії за дані діяння особа притягується як до адміністративної так і до кримінальної відповідальності.

 

Последнее изменение Среда, 27/06/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework