У Житомирі місцеві суди відпускають на свободу затриманих грабіжників

    Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook начальник Головного управління Нацполіції Житомирської області В’ячеслав Печененко.

 

  «Упродовж двох останніх тижнів дише у Житомирі було вчинено 9 грабежів, з них поліцейські розкрили – 7. Тобто оперативно затримали підозрюваних або слідчо-розшуковим шляхом встановили осіб, причетних до грабунку людей. ПРОТЕ ЖОДЕН із цих підозрюваних судом НЕ ВЗЯТИЙ ПІД ВАРТУ.

35534060 889490144591305 6599667736538775552 n

   Один з останніх прикладів. 14 червня уночі 20-річний парубок мало того, що збиває з ніг і відбирає мобільний у перехожого, то ще й видертою із забору штафетиною ламає потерпілому ногу, аби той його не наздоганяв. Уже уранці цей же молодик вириває телефон з рук іншої житомирянки. За кілька годин оперативники Житомирського відділу поліції встановлюють його особу (проект відеоспостереження «Безпечне місто» в дії) і затримують цього ж дня на притоні. З’ясовується, що раніше він уже притягувався за крадіжки, втім Богунський районний суд 15 червня відхиляє клопотання поліції про взяття під варту і вирішує, що домашнього арешту для такого «безвинного» парубка буде достатньо. Я далекий від думки, що він знову не вийде на вулиці Житомира з тими ж намірами.

   Будемо ловити…», — зауважив В’ячеслав Печененко, додавши фото підозрюваного.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework