Кому знадобилося штучне покриття зі спортивного майданчика?

    В нашому суспільстві нерідко можна зустріти таких «господарників», які привласнюють собі чуже майно, вчиняють акти вандалізму, руйнують те, що з користю для громадськості, для інших створюють люди.

 

   Ось і в Житомирі трапляються «екземпляри», які розкрадають, руйнують всі ті блага, добро, реалізовані проекти, котрі створені для житомирян.  Зокрема, сумна участь не оминула і новенький спортивний майданчик, облаштований в межах проекту «Бюджет участі».  Розташований він біля ліцею №24. І спіткала його неприємна «доля» — він не встиг довго простояти, а звідти якісь «розумники»  вже примудрилися вкрасти шматок штучного покриття.

   Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Сергій Маковський, житомирянин, автор цього проекту (новий футбольний майданчик)  в межах «Бюджету участі».

   «Ось такий вигляд тепер має найкращий в Житомирі футбольний майданчик.

   Дітям залишається тільки спостерігати.

   А в когось на дачі з'явився новий зелений газончик...».

  Вже сьогодні на сайті Житомирської сайті міської ради з'явилося повідомлення про цю подію. « За повідомленням начальника відділу комунікації   головного управління Національної поліції за фактом крадіжки вже триває перевірка. «Відповідна заява щодо крадіжки надійшла до нас від працівників ліцею. На місце виїжджала слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції, за фактом триває перевірка: встановлюються особи, причетні до крадіжки», - зазначила Алла Ващенко. Саме так зазначили в повідомленні міської ради.

  Ситуація говорить сама за себе: вкотре проявляється людська жадібність, невихованість, безкультурність, котра вилилася в крадіжку та акт вандалізму. Що тут ще скажеш? Хочеться наголосити людям: всі зміни починаються з нас, кожен сам коваль свого щастя. Допоки відбуватимуться подібні ситуації, допоки нехтуватимуть якимись загальноприйнятими нормами, правилами, моральними принципами і вчинятимуть такі крадіжки та акти вандалізму, допоки буде таких прояв хуліганства, ми не побачимо, що суспільство змінюється на краще.

   Такі історії, на жаль, навпаки, яскраво свідчать про деградацію, особливо деяких індивідів у суспільстві. Тож не варто нарікати на те, що для громадськості та людей нічого не робиться, а варто хоча б вміти цінувати, берегти, а ще краще, примножувати те, що нам дається. Елементарно на прикладі цього спортивного майданчика. Ми вже зараз не говоримо в глобальних масштабах.  Варто нарешті усвідомити, що в усіх життєвих ситуаціях потрібно залишатися людиною. Отож, сподіваємося, що ця невесела історія змусить багато кого задуматися над серйозними речами. А одним з ключови питань, звісно ж, залишається: Кому ж знадобилося штучне покриття зі спортивного майданчика? Хочеться сподіватися, що скоро громадськість та ЗМІ отримають на нього відповідь. 

Futbol 1

Futbol 3

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework