На весіллі у тверезих наречених гуляли тверезі гості

  Здоровий спосіб життя — це природний та творчий стан людини. Дуже важливо зберегти його з народження.

 

  Популяризацією тверезості в Україні займається рух «Твереза Україна», а в Житомирі шість років активістом цієї організації є Павло Коваль. Павло свого часу створив ГО «Тверезий Житомир». Днями Павло відгуляв весілля — тверезе. Звичайно, його нареченою була не тільки кохана дівчина, а й однодумець, - розповідає zhytomyrschyna.zt.ua.

  Познайомилися вони торік під час концерту в місті Славуті, куди приїхали до однодумців тверезницького руху. Під час екскурсії Павло звернув увагу на гарну та розумну дівчину Людмилу. Так розпочалась історія їхнього кохання.

  Людмила — киянка, Павло — житомирянин. Три місяці закохані їздили один до одного в гості. Минулого Дня міста Житомира відбувся напівмарафон. Павло, який багато років замається бігом, взяв у ньому участь. Приїхала і Людмила — підтримати милого. В кінці напівмарафону розігрували лотерею. Несподівано Людмилу запросили на сцену і вручили їй подарунок за участь у лотереї — Павла! Здивуванню дівчини не було меж. Коли ж Павло вийшов із квітами та обручкою, став на одне коліно й освідчився в коханні, одразу погодилась вийти заміж за такого козака. Нещодавно в Житомирському РАГСІ закохані стали на весільний рушничок.

  Тверезе весілля в гарному приміщенні та із живою музикою було багате на смішні конкурси, дискотеку, караоке. Співали учасники «Тверезого Житомира» Сергій Горкавенко та Анастасія Чудінова, не відставав і наречений, заспівавши пісню про тещу.

  На свято приїхали гості зі Славути, Кременчука, Києва. Цікаво, що серед киян були ті, хто вперше потрапив на тверезе застілля. Їм було дивно, цікаво та весело. Ніхто не просив спиртного.

  Після привітань слово взяв наречений. Він розповів свою історія кохання, зі сльозами подякував мамі за недоспані ночі, батькам нареченої — за доньку та однодумцям по організації. «Завдяки спілкуванню в тверезому середовищі я став щасливим. Знайшов другу половинку, щастя свого життя. Мріємо народити та виховати мінімум трьох здорових дітей, щоби вони стали цвітом української нації», — сказав Павло.

  Енергетика щастя, радості, кохання молодого подружжя захопила всіх присутніх. Другий день весілля був на лоні природи, де спортсмени відкрили купальний сезон. У романтичну подорож молодята поїхали до Європи.

Олена Нікитенко,
голова ГО «Тверезий Житомир»

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework