Мости Житомира ледве дихають. ФОТО

   Питання з житомирськими мостами, без сумніву, дуже важливе. Саме ж вони сполучають різні частини міста, через них житомиряни та гості мають змогу дібратися з одного мікрорайону в інший.

 

   У Житомирі досить чимало мостів. Деякі з них дійсно потребують, щоб їх, як мінімум, оглянули на безпечність, провели професійну перевірку, а що найбільше — відремонтували, адже не всі ж ці споруди нові, а деякі вже давно час відремонтувати і привести до ладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богунський міст - один із найбільших, що перетинає річку Камʼянку в Житомирі. ФОТОРЕПОРТАЖ

   Вчергове про мости згадали житомиряни в мережі Фейсбук. Користувач Yuri Vashchuk  вчора, 9 квітня, поділився власним дописом, зробленим ще у березні минулого року. У публікації розміщені світлини Подільського мосту, що на вул. Якіра. А поширив цю публікацію пан Юрій, очевидно ж, тому, що тема мостів не втрачає своєї актуальності. Зокрема, й Подільський міст дійсно і без перебільшень, ледь дихає. У цьому можна переконатися, поглянувши світлини в дописі.  

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fterri1997%2Fposts%2F1637032556413867&width=500" width="500" height="744" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Подільський міст 1

Подільський міст 1

Подільський міст 1

Подільський міст 1

Подільський міст 1

Подільський міст 1

  Нагадаємо, що не так давно, в останні дні березня, на нашому сайті ми розмістили матеріал Миколи Чередніка, депутата Богунської райради. До нього звернувся колишній військовий інженер щодо того, що Богунський міст потребує негайної профілактики. Він, як фахівець, зміг це визначити візуально. Ще в січні депутат почав писати депутатські звернення щодо проведення обстеження Богунського мосту та визначення необхідності здійснення профілактичних і ремонтних робіт.

  Там мова йшла, переважно про Богунський міст, але ми не можемо не згадати й про нього, адже він також один з тих, які яскраво ілюструють ситуацію з мостами в Житомирі..

  Довгий час чиновники міської ради не відповідали на звернення. Але, зрештою, написали, що грошей на здійснення обстеження мостів у бюджеті на 2018 рік не закладено. Крім того, у своїй відповіді міська рада визнала та підтвердила необхідність здійснення огляду мосту спеціалістами.

  Питання мостів для Житомира є надзвичайно важливим, як і для будь-якого іншого міста. Якщо щось станеться з якимось із мостів, окремі віддаленні райони будуть відрізані від центру міста та міської інфраструктури. Будувати нові мости набагато дорожче, ніж робити вчасно профілактику та доглядати за конструктивними елементами мостів. Отож, дуже важливо все ж приділити увагу й питанню житомирських мостів!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приховує Богунський міст? ФОТОРЕПОРТАЖ

 

 

Последнее изменение Вторник, 10/04/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework