Поліція нагадує громадянам про кримінальну відповідальність за незаконне поводження зі зброєю і боєприпасами

  За вихідні поліцейські Житомирщини вилучили у двох жителів регіону пістолети та патрони до них. Усе направлено на експертне дослідження. Обставини та походження зброї та боєприпасів з’ясовуються у рамках розпочатих кримінальних проваджень.

   Увечері 8 квітня працівники Любарського відділення поліції перевірили відомості про наявність у жителя с. Мотовилівки небезпечних предметів. 33-річного чоловіка правоохоронці зупинили на одній з вулиць райцентру.

  Під час поверхневого огляду у нього було виявлено та згодом працівниками слідчо-оперативної групи вилучено предмет, схожий на пістолет калібру 9 мм, споряджений чотирма патронами. Вилучене було направлено на експертне дослідження.

  Того ж дня у Житомирі патрульні поліцейські у ході огляду зупиненої автівки  ЗАЗ-110247 також виявили  незареєстрований належним чином пристрій для відстрілу гумових куль з 3 патронами. Ще 6 набоїв такого ж калібру знаходились окремо в поліетиленовому пакунку.

  Працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції зброю і боєприпаси вилучили та направили на дослідження  до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Подальші досудові розслідування за обома фактами тривають за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) ККУ.

  Водночас правоохоронці нагадують громадянам, що за носіння, зберігання, придбання, передачу чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 

Последнее изменение Вторник, 10/04/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework