Бердичів перетворюється на Львів. ФОТО

  Сміття на українських вулицях давно перейшло з розряду побутових проблем в ранг національної катастрофи. І наше славне місто, загрузло по вуха у смітті. Після того як розтав сніг все сміття розквітло як підсніжники.

  Бердичівські парки та вулиці, тротуари й двори буквально встелені сміттям – від поодиноких недопалків та папірців до цілих куп непотребу. Бруд у парках і лісах, на берегах річок і озер став настільки звичним, що багато хто взагалі не помічає його, сприймаючи як невід’ємну й неминучу частину пейзажу, - пише berdychiv.info.

  Звісно діло і в наших людях, адже це сміття вони розповсюджують, але, йдучи деякими вулицями, можна просто не знайти сміттєвого баку, а якщо він і  є, то переповнений. Зате ТОВ «Полісся-Екосфера» вчасно підвищує вартість послуг з вивезення сміття. До слова, власник піприємства є близьким приятелем міського голови.

  Далі постає проблема: що робити із правильно викинутим сміттям, адже звалища переповнені. Відповідь проста і її знають навіть школярі: роздільне збирання і переробка. Не раз підіймалось питання щодо розбудови сміттєпереробного заводу, але на стадії обговорення, так і все закінчилось. Але це вже тема окремої розмови.

n 0204189

n 0204189

n 0204189

n 0204189

n 0204189

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework