Під Малином можуть з’явитися склади боєприпасів?

  Звістка про наміри «Укроборонпрому» побудувати у лісі неподалік Новоселиці склади боєприпасів не на жарт налякала місцевих жителів. Вони вимагають громадського обговорення і гарантій безпеки, адже пам’ятають торішнє жахіття, яке відбулося у Калинівці Вінницької області, коли на складах сталася пожежа і декілька діб лунали вибухи.

 

  Як з’ясувалося, недобрі настрої у сельчан виникли після березневої сесії Любовицької сільської ради, на котрій очільник громади Віктор Мельник зачитав депутатам офіційний лист від директора підприємства «Укроборонпрому», ДП МФ «Артем» Микити Самокіша з проханням погодити виділення земельної ділянки, площею 25 гектарів, для розміщення складів. Ці землі межують з нинішньою територією заводу «Артем». Отож, звернення свідчить про збільшення виробничих потужностей підприємства, - про це розповідає mn.zt.ua.

  Депутатів, проте, схвилювало майбутнє сусідство із вибухонебезпечними складами, і поки що вони утрималися від надання погодження, вирішивши звернутися до підприємства за додатковими роз’ясненнями. Зокрема, їх цікавить, на якій відстані від населених пунктів, автотраси та залізниці мають розташовуватися подібні будівлі.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework