З наступного місяця в Житомирі запрацює клуб інтелектуального дозвілля "Нота Бене"

   Починаючи з квітня цього року, щопершої суботи кожного місяця приміщення Житомирського обласного літературного музею трансформуватиметься у майданчик клубу інтелектуального дозвілля "Нота Бене". Проект реалізує Житомирське міське управління сім’ї, молоді та спорту спільно з літературним об’єднанням "Шодуарівська альтанка".

    Керівник "Шодуарівської альтанки", житомирський поет Вадим Жалюк зазначає: “Будь-хто охочий може прийти і висловити свою думку через поетичне слово, зачитати свої поетичні рядки. Це буде вільний мікрофон".
     Всі учасники ділитимуться на групи, в кожній з яких обиратиметься вірш-переможець дня. Цікаво, що вірші-переможці збираються інсценізувати та викладати відео в Інтернет”
“Ця невеличка група авторів має інсценізувати цей (переможний) вірш. Це буде зніматись на відео, маємо бажання викладати кращі ролики в YouTube і на нашій сторінці "Шодуарівська альтанка" у Facebook”, - говорить Вадим Жалюк.
     Відзначимо, що, за словами організаторів, проект "Клуб інтелектуального дозвілля "Нота Бене", насамперед, спрямований на школярську та студентську молодь.


Джерело: Житомирська хвиля

     Читайте також: Триває прийом сценаріїв для конкурсу кращої концепції відеоролика «Житомире! Я люблю тебе!»

Последнее изменение Среда, 14/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework