У Житомирі чоловік, який раніше вже був засуджений за вбивство, виготовляв амфетамін

  Під час оперативно-профілактичного відпрацювання обласного центру правоохоронці виявили приміщення, в якому виготовлявся амфетамін. На місці події поліцейські затримали двох житомирян, а також вилучили порошкоподібну речовину, посуд і обладнання. Розпочато досудове розслідування.

 

  Працівники підрозділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП Житомирщини під час заходів у рамках операції «Мігрант» перевірили будівлю колишнього кафе на околиці м. Житомира і з’ясували, що приміщення використовують місцеві жителі для виготовлення заборонених речовин. Відтак до заходів долучились працівники Управління протидії наркозлочинності.

  Під час огляду будівлі правоохоронці виявили колби та інший посуд, електронні ваги,  охолоджувач, пляшки з реагентами тощо. На обладнанні та склі знаходилось нашарування порошкоподібної речовини. Тут же був вже готовий порошок, вагою близько 50 г. На момент огляду всередині знаходились двоє житомирян, 33-річний чоловік та 20-річна жінка, які саме займались виготовленням препарату.

  - Усе виявлене вказувало на налагоджений процес виготовлення небезпечної психотропної речовини – амфетаміну. Усе було вилучено працівниками слідчо-оперативної групи та направлено на експертне дослідження, - повідомив начальник Управління протидії наркозлочинності ГУНП Житомирщини Олексій Душейко. – Обох затриманих доставили до відділу поліції для з’ясування обставин.

  Чоловік, який раніше вже був засуджений за вбивство, пояснив, ніби виготовляв амфетамін для себе та співмешканки.

 Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

  Нині поліцейські з’ясовують усі обставини, призначення та можливі шляхи розповсюдження забороненої речовини, встановлюють усіх причетних до правопорушення. Відтак після висновків експертів та за результатами досудового розслідування буде дано остаточну правову кваліфікацію події.

amfetamin9

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework