Житомирянин у столиці розбив п’ять автомобілів. ФОТО

  Поліція Києва затримала чоловіка, який пошкодив п’ять автомобілів і вкрав відеореєстратор.

   Дії зловмисника помітив чоловік, який відразу викликав поліцію. Завдяки оперативному реагуванню правопорушника затримали на місці злочину.

 Про це повідомляють у відділі комунікації Поліції Києва

  До чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на проспекті Лобановського незнайомець розбив кілька автомобілів. Чоловік, який перебував неподалік, помітив невідомого, який відкруткою пошкодив п’ять автівок та викрав відеореєстратор.

  Як розповів т.в.о начальника слідчого відділення Голосіївського управління поліції Ігор Мусіюк, зловмисника затримали на місці:

  «Ми вилучили знаряддя злочину та вкрадену річ. Затриманий – 26-річний уродженець Житомирської області, який раніше мав проблеми із законом за вчинення аналогічних злочинів. Свої протиправні дії він пояснив відсутністю роботи і грошей».

  За даним фактом розпочали кримінальні провадження за статтями 185 (Крадіжка) та 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави.

n 06031822 1

n 06031822 1

n 06031822 1


Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework