Активісти: Водоканал знову приховує інформацію

     Навколо КП «Житомирводоканал» Житомирської міської ради завжди виникає дуже багато питань, багато різних ситуацій. В черговий раз про це комунальне підприємство згадали й активісти ГО «Антикорупційний рух Житомирщини».  

 

    «Наша організація існує вже понад два роки. За весь цей час ми зробили більше тисячі інформаційних запитів, надіслали листів, звернень та заяв про злочин. За матеріалами наших розслідувань відкрито не одне кримінальне провадження.

    Проте на пальцях можна порахувати відповіді від комунального підприємства "Житомирводоканал", де б не було зазначено, що запитувана інформація містить комерційну таємницю: починаючи від заробітної плати працівників та директора, закінчуючи угодами про надання певних послуг іншими підприємствами.

   Цього разу Водоканал відмовив нам у наданні копії договору зі Світовим банком про виділення кредиту на реконструкцію систем водопостачання. Пишуть, що у договорі визначено норму щодо нерозголошення інформації, викладеної у ньому. Проте ж кредит повертати житомирянам! Під грифом "секретно" і точна сума, і відсотки, і можливі додаткові витрати, які понесе місто. Довіряти на слово міському голові, або тим більше директору Водоканалу — не можна. Усі вже в цьому впевнилися.

    Тож чому приховують документи? Що такого може містити кредитний договір, що його бояться показати житомирянам? І що чекає нас, коли прийде час повертати кошти?», — зазначається в дописі на сторінці ГО «Антикорупційний рух Житомирщини».

kd 06021802 2

    Читайте також: Підводні течії житомирського Водоканалу

Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 06/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework