Через побиття українською поліцією американський інвестор частково втратив зір. ВІДЕО

  Американський бізнесмен, власник Житомирської кондитерської фабрики "ЖЛ" Ігор Бойко частково втратив зір після побиття співробітниками Національної поліції України.

  Про це він розповів у інтерв’ю виданню UA1.

  Після звільнення з Київського слідчого ізолятора (СІЗО) американський інвестор потрапив до лікарні, маючи проблеми з нирками та серцем. Окрім того, лікарі діагностували глаукому та практично втрату зору на ліве око. Це результат сильного побиття бізнесмена поліцією під час конвоювання із суду до СІЗО 1 грудня 2017 року.

  Поліцейські побили бізнесмена, коли він був у кайданках та не міг захищатися. За словами Бойка, здебільшого він отримував удари по голові та в обличчя. Після побиття почалися проблеми із зором та слухом. В СІЗО Ігор Бойко не зміг отримати лікування і стан його здоров’я суттєво погіршився.

  Наразі побиття американського громадянина співробітниками української поліції розслідується Службою безпеки України.

  Проблеми з нирками виникли у бізнесмена через тримання в холодній камері СІЗО з відкритим вікном на морозну вулицю. Як розповідає Ігор Бойко, на його прохання закрити вікно йому відповіли лише "потерпиш і так". Також на стан здоров’я бізнесмена вплинула його примусова доставка до суду без верхнього одягу та босоніж.

  "В той день в мене не було заплановано ніяких судових засідань. До мене в камеру зайшли 10 поліцейських і винесли мене так, як я був – без верхнього одягу і босоніж. Мене вели по вулиці без взуття. Це нагадувало воєнні кадри, як над людьми знущались фашисти", – розповідає Бойко.

Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 22/01/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework