«Об’єкт законсервовано згідно рішення суду»: оголошення на ресторані «Малина», який поки так і не відкрили. ФОТО

  Ще 20 грудня Олег Малиновський, місцевий підприємець, громадський діяч, керівник ГО «Молода сила», інвестор, який вирішив вкласти власні кошти у реконструкцію колишньої «Смачної зупинки», перетворивши її у ресторан «Малина», збирав прес-конференцію. Під час заходу бізнесмен розповідав про те, яка нині ситуація склалася навколо скандальної «Смачної зупинки», що на вулиці Перемоги в Житомирі, та про свої подальші дії.

  А вже кілька днів тому, 26 грудня, відбулося судове засідання, яке стосувалося цього ж об’єкту. І, як стало відомо від користувачів мережі Facebook, нині на ресторані «Малина» (ред. саме цей заклад громадського харчування нині знаходиться на місці «Смачної зупинки» і вже скоро мав відкритися) висить роздрукована на папері інформація, де зазначено: «Об’єкт законсервовано згідно рішення суду».

  Будемо чекати продовження історії, адже на цьому рішенні суду, згідно якого об’єкт довелося консервувати,  все не закінчилося. Зокрема, на прес-конференції Олег Малиновський повідомив, що вже створена апеляційна скарга, з якою він буде оскаржувати рішення суду першої інстанції (ред. йдеться про рішення Богунського районного суду, котрий виграла Євгенія Черкасова: колишній головний архітектор Житомира подала позов, який суд задовольнив і скасував право приватної власності на об’єкт, що знаходиться на майдані Перемоги). Підприємець під час заходу запевнив, що відстоюватиме родинний бізнес, представляє інтереси свого дядька Павла Малиновського  і сподівається  на справедливість суду вищої інстанції. А як завершиться ця нашуміла історія, покаже час.   

  Читайте також: Битва титанів: Чи закінчиться епопея із «Смачною зупинкою»?

Restoran Malyna 2

  Читайте також: «Смачна зупинка» в Житомирі вже на крок ближче до перевтілення у майбутній ресторан «Малина». ФОТО

Restoran Malyna 2

  Читайте також: «Другий поверх росте над «газетним кіоском». Влада сліпа?»

Фото з мережі Facebook

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework