«Смачна зупинка» в Житомирі вже на крок ближче до перевтілення у майбутній ресторан «Малина». ФОТО

  Саме так. Паркан, яким було огороджено територію, де ведеться будівництво вже зняли і активно продовжують перетворення добре знаної раніше «Смачної зупинки» у  новий ресторан «Малина». Багато суперечок і дискусій було з приводу цього будівництва за адресою площа Перемоги, 13‒а.

  Та й нині є як і ті, хто підтримують, щоб у центрі міста з’явився новий заклад і розхвалюють дизайн проекту майбутнього ресторану «Малина», так і ті, хто його критикують і не погоджується з тим, щоб заклад з’явився, аргументуючи це тим, що він, за словами деяких активістів, будується незаконно. Наприклад, ще у серпні цього року користувач Валерій Арушанян розмістив на своїй сторінці у Facebook наступну публікацію: «Ну що? Почали будувати надбудови та прибудови. Другий поверх росте над "газетним кіоском". Влада сліпа й недалекоглядна мовчить. Договорняк?».

Смачна зупинка

  Та хто б якої думки не дотримувався, але факт залишається фактом: перевтілення «Смачної зупинки» в ресторан «Малина» активно триває. Ось таким це місце було рік тому.

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

  А ось такий вигляд майбутній ресторан «Малина» має у жовтні 2017 року. 

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

  Нагадаємо, що ще в середині серпня на своїй сторінці у мережі Facebook Олег Малиновський, інвестор цієї забудови, голова ГО «Молода сила» показав, який вигляд матиме майбутній ресторан «Малина». У попередній публікації, зробленій того ж дня, 15 серпня, він написав: «Шановні житомиряни! Дуже радий, що в рідному Житомирі, у центрі міста, маю бажання і сили побудувати дійсно прекрасний заклад громадського харчування!

  P.S. Другий поверх використовується як літній майданчик! Надбудова необхідна для повного і цілісного дизайну об'єкта!».

  Варто зазначити, що із коментарів до публікацій Олега Малиновського стало відомо, що відкрити ресторан «Малина» планують у листопаді 2017-го, за місяць до Нового року.

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

  До того ж, ще задовго до оприлюднення дизайну майбутнього ресторану «Малина» Олег Малиновський зазначив: «Перед початком будівництва, зрозуміло, я мав усі необхідні дозвільні документи. Архітектурна доцільність й естетичність майбутньої споруди ретельно вивчалася й обговорювалася зі спеціалістами, які мають високу фахову підготовку і значний досвід професійної роботи у столицях європейських країн. Однак, 3 червня 2016 року, коли вже була виконана третина будівельних робіт, до нас раптово завітали з перевіркою із Києва. Вони виявили близько десяти недоліків і своїм рішенням припинили будівництво. Недоліки ми виправили, але дозволу продовжити роботи не маємо й досі. Погодьтеся, тиша на будівельному майданчику — явище неприродне. Дуже сподівалися на підтримку міської влади, але поки що бачимо лише зволікання з вирішенням проблеми. Як одним рішенням міська рада дає дозвіл, а іншим скасовує, сказати складно».

  Про «Смачну зупинку» на сайті DKS Новини опубліковано вже не один матеріал. Це й не дивно, адже для цього було чимало приводів і постійно з’являлася якась нова інформація щодо будівництва за адресою площа Перемоги, 13‒а. Якщо ж з’являтиметься якась нова інформація, то ми обов’язково її повідомлятимемо, адже знаємо, що багатьом цікава доля цього об’єкту. Якщо ви хочете дізнатися більше деталей з приводу цієї теми, ознайомитися з коментарями, які були написані користувачами Facebook під різними публікаціями, що стосуються будівництва майбутнього ресторану «Малина», тоді вам цікаво буде почитати й наші попередні матеріали.

Читайте також: Чи буде припинено будівництво «Смачної зупинки»?

Читайте також: То хто ж переміг на Перемоги 13-А?

Читайте також: Чи зупинять будівництво 12-поверхівки на Тутковського і відновлять реконструкцію «Смачної зупинки» у Житомирі?

Новини Житомира


 

Последнее изменение Вторник, 31/10/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework