Святкові заходи у населених пунктах регіону та у Житомирі відбулися без грубих порушень громадського порядку

  Про це інформують працівники поліції, які безпосередньо охороняли правопорядок на вулицях обласного центру, у містах Коростені, Чуднові, Баранівці, а також селищах і селах регіону, які минулих вихідних відзначали річниці з дня заснування.

  Відзначення Днів міст Житомира, Чуднова та Баранівки, а також щорічний «Фестиваль дерунів» у м. Коростені пройшли спокійно.

  Найбільше заходів традиційно відбулося в обласному центрі – понад 20. Загалом в урочистих та розважальних заходах, спортивних змаганнях у ці дні взяли участь понад 40 тисяч жителів та гостей Житомирщини. Повідомлень про порушення громадського порядку або вчинення кримінальних діянь під час їх проведення не надходило.

  Загалом для безпеки, спокою та гарного настрою жителів області у ці дні правопорядок у місцях проведення масових заходів патрулювали близько 300 працівників поліції.

  Водночас до чергових частин поліції області упродовж святкових вихідних 9-10 вересня надійшло 1051 повідомлень, 119 з них з ознаками кримінальних правопорушень, а саме: крадіжки, нанесення тілесних ушкоджень, незаконне зберігання наркотичних засобів та інші. У 21 випадку відразу було встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних протиправних діянь. Загальна кількість зареєстрованих подій за святкові дні, у порівнянні з буденними, не збільшилася.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework