Апеляційний суд не задовольнив позов виконкому Тетерівської сільради стосовно незаконності повернення дітей родині рідноврів

  Сьогодні, 5 вересня, Апеляційний суд Житомирської області розглянув позов виконавчого комітету Тетерівської сільської ради про визнання незаконним та скасування судового розпорядження, згідно якого родині рідновірів — Свєтозарі Батеньковій та Дмитру Шевелюку 31 липня повернули дітей.

  Позов до Апеляційного суду  виконком подав, а з представників позивача так ніхто і не з’явився на засіданні. Розглянувши справу та вислухавши присутніх учасників судового засідання, суд постановив не задовольняти позов Виконавчого комітету Тетерівської сільської ради. Представники Феміди впевнені, що для цього немає жодних підстав.

рідновіри

  «Ми дуже задоволені таким рішенням суду. Таке спокійне відчуття, що стається так, як має бути. А з приводу того, що нікого із представників позивача не було скажу наступне: зараз ми чітко спостерігаємо те, як сильно спрацьовують страхи людей. Їх (ред. мається на увазі представників позивача) страхи чутно, вони спрацьовують дуже сильно. Ось ми й маємо результат, як люди не хочуть відповідати за лицемірні, корупційні, обманливі дії. А люди, яким нічого боятися і нічого приховувати, — відкриті для інших, вони не ігнорують тих чи інших подій, ситуацій, що пов’язані з ними», — коментує Свєтозара Батенькова.

рідновіри

  Варто зазначити, що на сьогоднішнє судове засідання прийшли майже кілька десятків активістів, які особисто хотіли дізнатися, яке ж рішення приймуть судді. Не обійшлося без поліції: до працівників правоохоронних органів надійшла інформація, що хтось із хлопців проніс із собою зброю. Перед початком судового засідання поліцейські обшукали кожного активіста, але зброї так і не знайшли.

рідновіри

  Склад суду, який сьогодні розглядав справу: Талько О.Б., Григорусь Н.Й., Гансецька І.А. Вже 25 вересня на родину рідновірів чекає наступне судове засідання, але вже не в Апеляційному суді Житомирської області, а в Житомирському районному суді Житомирської області.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 05/09/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework