×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Депутат райради: «На День міста у нас буде порушено закон про продаж алкоголю і його будуть продавати у громадських місцях»

  1 вересня відбулося судове засідання, на якому позивач Микола Череднік, депутат Богунської районної ради, оскаржує незаконне рішення, згідно якого члени виконкому Житомирської міської ради дозволили продавати алкоголь на святкуванні Дня міста Житомира.

  Справу розглядав суддя Корольовського районного суду м. Житомира Костянтин Шалота. Сьогодні суд все ж не задовольнив позов Миколи Чередніка, тож алкоголь на фестивалі вуличної їжі, який відбудеться у межах відзначення 1133-ї річниці від дня заснування Житомира, організатори все ж продаватимуть.

  «Я однозначно буду оскаржувати це рішення, бо вважаю, що воно не є законним. У суді я навів достатньо доказів, що це рішення виходить за повноваження виконавчого комітету і прийняте зі значними порушеннями як регламенту, так і національних законів.

  Чесно кажучи, я думаю, що процес затягнеться і, напевно, на День міста у нас буде порушено закон про продаж алкоголю і його будуть продавати у громадських місцях. Відповідальність за це лежить на місцевій владі, зокрема й на Житомирському міському голові, який, як бачимо, не бачить у цьому жодних порушень. Сьогоднішнє рішення суду ще раз підтвердило ″довіру″ людей до суду, змусило в черговий раз задуматися про справедливість Феміди», — розповідає Микола Череднік.

  Депутат запевнив, що буде звертатися в Апеляційний суд, подавати апеляцію, аби довести справу до кінця. «Звісно, це вже не скасує продаж алкоголю, бо апеляцію, швидше за все, розглянуть вже після святкування Дня міста, але незаконне рішення виконкому все ж має бути скасоване! І надалі в судах я буду добиватися саме скасування незаконного рішення Житомирського виконкому», — зазначає Микола Череднік.

  Читайте також: Депутат райради: «Незаконне рішення виконкому має бути скасованим»

Катерина Дейнека

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 01/09/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework