У Житомирській області діти протестують проти закриття школи. ФОТО

  На тлі святкових «лінійок» за участю вищих керівників країни в селі Корчак Житомирської області учні вийшли на мітинг проти закриття школи. Біля школи чергував наряд поліції.

   У селі Корчак Житомирської області учні школи вийшли з плакатами з вимогою не закривати навчальний заклад. Рішення про закриття школи ухвалила рада Тетерівської ОТГ всупереч волі громади ще у квітні 2017 року.

  Як альтернативу школярам пропонують навчання у приватній польській католицькій школі, яку з подачі голови сільради хочуть створити замість закритої загальноосвітньої школи 1-2 ступенів у Корчаку.

  Юристи партії «Успішна країна» домоглися рішення суду, який призупинив дії сільради, але це не зупинило житомирських чиновників. Вони домоглися звільнення директора Корчацької школи, а 21 серпня зі школи взагалі зникли особисті справи учнів і трудові книжки вчителів.

  На сьогоднішній лінійці начальник відділу освіти сільської ради Віктор Весельський заявив, що з понеділка школа працювати вже не буде. З цим категорично не згодні батьки і самі учні.

  Наступний суд, на якому розглянуть позов батьків про скасування рішення сесії Корчацької сільради про закриття школи, відбудеться 18 вересня.

Корчак

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework