Начальник управління ДАБК міськради відмовився проводити перевірку законності будівництва, бо не побачив у зверненні точної адреси

   Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомила житомирська активістка Ірина Коцюба

 

  «Начальник управління ДАБК Житомирської міської ради Сергій Кондратюк може давати іншим чиновникам майстер-класи з написання відписок! Він відмовився проводити перевірку законності будівництва "Смачної зупинки", бо не побачив у зверненні територіальної громади точної адреси! 

  Це як? ПЛОЩА ПЕРЕМОГИ 13‒А  — це не адреса? А може це ″кришування″ незаконного будівництва у центрі міста в охоронно-історичній зоні?

  Звернення та відповідь прикріплюю, щоб ви самі могли побачити!

  P.S Наталия Леонченко (Natalia Leonchenko), Александр Черняхович, офіційна відповідь від ДАБІ України, що касацію по штрафах Малиновський програв! Не всі суди він виграв!», — пише у своїй публікації активістка. У коментарях до свого посту Ірина Коцюба додала: «Може мені хтось пояснити: 22.06 відправила звернення. Відповідь отримала 14.08. Минуло майже 2 місяці. Це нормально?». Можна прочитати багато думок користувачів Facebook з приводу цієї теми. Зокрема, під постом активістки, про який ми розповідаємо, коментарі наступні:

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Нагадаємо, що за словами Олега Малиновського, інвестора забудови, голови ГО «Молода сила», на місці раніше відомої усім «Смачної зупинки» будується ресторан «Малина». Відкрити заклад планують за місяць до Нового року, у листопаді  2017-го.

Читайте також: Чи зупинять будівництво 12-поверхівки на Тутковського і відновлять реконструкцію «Смачної зупинки» у Житомирі?

Читайте також: Коли закінчиться епопея з будівництвом «Смачної зупинки»?

Читайте також: Олег Малиновський: Президент і прем’єр їм не указ

 Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 23/08/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework