Більше семи мільйонів гривень від перевиконання обласного бюджету вже знаходяться на рахунках місцевих бюджетів області

  Як повідомив перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко, всі кошти від перевиконання обласного бюджету за другий квартал поточного року, які були спрямовані депутатам для виконання депутатських повноважень у розмірі 7,4  млн грн.,  вже знаходяться на рахунках відповідних  місцевих бюджетів.

   «Це сталось, у першу чергу,  завдяки самому депутатському корпусу обласної ради, який  підтримав на минулій сесії 27 липня збільшення штатних одиниць у нашому управлінні фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та аудиту. Результатом чого стало можливим у найкоротші терміни зробити перекидку коштів», - зазначив Сергій Крамаренко.

  Зазначимо, що кошти депутата обласної ради використовуються насамперед на об’єкти соціально-культурної сфери (освіта, охорона здоров’я, соціальне забезпечення, культура, фізкультура і спорт) спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, на вирішення проблемних питань у виборчих округах. Основні напрями, куди депутати обласної ради спрямовують виділені кошти – це  будівництво, реконструкція та ремонт об'єктів соціально-культурної сфери, зміцнення матеріально-технічної бази бюджетних установ освіти, охорони здоров'я, соціального забезпечення, культури, молоді та спорту, благоустрій територій населених пунктів, інші видатки не заборонені законодавством.

Прес-служба обласної ради

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework