«Другий поверх росте над «газетним кіоском». Влада сліпа?»

  Про «Смачну зупинку» на сайті DKS Новини опубліковано вже не один матеріал. І ось знову ми повертаємося до цієї резонансної теми, оскільки є привід: будівництво за адресою площа Перемоги, 13‒а, де й була раніше «Смачна зупинка», продовжується. Будується там ресторан «Малина».

   У мережі Facebook користувачі активно обговорюють цю подію. Вчора, 14 серпня, користувач Валерій Арушанян розмістив на своїй сторінці наступну публікацію, яка й спонукала до обговорень: «Ну що? Почали будувати надбудови та прибудови. Другий поверх росте над "газетним кіоском". Влада сліпа й недалекоглядна мовчить. Договорняк?».

  А ось, які коментарі під цим постом:

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

  Нагадаємо, що Олег Малиновський, інвестор цієї забудови, голова ГО «Молода сила» раніше розповідав: «Перед початком будівництва, зрозуміло, я мав усі необхідні дозвільні документи. Архітектурна доцільність й естетичність майбутньої споруди ретельно вивчалася й обговорювалася зі спеціалістами, які мають високу фахову підготовку і значний досвід професійної роботи у столицях європейських країн. Однак, 3 червня 2016 року, коли вже була виконана третина будівельних робіт, до нас раптово завітали з перевіркою із Києва. Вони виявили близько десяти недоліків і своїм рішенням припинили будівництво. Недоліки ми виправили, але дозволу продовжити роботи не маємо й досі. Погодьтеся, тиша на будівельному майданчику — явище неприродне. Дуже сподівалися на підтримку міської влади, але поки що бачимо лише зволікання з вирішенням проблеми. Як одним рішенням міська рада дає дозвіл, а іншим скасовує, сказати складно».

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

  Читайте також: То хто ж переміг на Перемоги 13-А?

  А вже сьогодні, 15 серпня, на своїй сторінці у мережі Facebook Олег Малиновський показав, який вигляд матиме майбутній ресторан «Малина». У попередній, теж сьогоднішній публікації, він написав: «Шановні житомиряни! Дуже радий, що в рідному Житомирі, у центрі міста, маю бажання і сили побудувати дійсно прекрасний заклад громадського харчування!

  P.S. Другий поверх використовується як літній майданчик! Надбудова необхідна для повного і цілісного дизайну об'єкта!».

  Читайте також: Чи буде припинено будівництво «Смачної зупинки»?

  Як стало відомо із коментарів до публікацій Олега Малиновського, відкрити ресторан «Малина» планують у листопаді 2017-го, за місяць до Нового року. Так користувачі коментують пости пана Олега, у яких він повідомляє інформацію про майбутній заклад:

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Смачна зупинка

Читайте також: Чи зупинять будівництво 12-поверхівки на Тутковського і відновлять реконструкцію «Смачної зупинки» у Житомирі?

Новини Житомира

  

Последнее изменение Вторник, 15/08/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework