У Баранівському районі хочуть закрити початкову школу

  11 серпня у селі Йосипівка Баранівського району відбулися громадські слухання, під час яких жителі села шляхом голосування погодили призупинення діяльності місцевої загальноосвітньої школи.

   Як зазначається у повідомленні прес-служби Баранівської міської ради, до такого, не зовсім популярного, рішення підштовхнули декілька чинників: невідповідність наповнюваності класів існуючим нормам та значне перевищення нормативної суми витрат в розрахунку на кожну дитину.
 
   "У 2017-18 навчальному році в Йосипівській ЗОШ І ст. мало навчатися 8 учнів: двоє в другому класі і шестеро у третьому. У перший та в четвертий клас немає кому йти. Тож постало питання у доцільності функціонування цього навчального закладу. Ще однією причиною необхідності призупинення діяльності Йосипівської школи є значне перевищення нормативної суми витрат в розрахунку на кожну дитину", - йдеться у повідомленні.
 
  Під час громадських слухань міський голова Баранівки Анатолій Душко повідомив, що шкільний автобус забиратиме та підвозитиме дітей до того місця, яке визначать батьки разом із в.о. старости Йосипівської сільської ради Олегом Грановським, пообіцяв зробити в селі поточний ремонт тих ділянок доріг, які цього потребують та запевнив присутніх, що всі зекономлені кошти будуть витрачені на покращення інфраструктури села Йосипівка.
 
Джерело: baranivka.blogspot.com
 

Последнее изменение Вторник, 15/08/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework