Реалії житомирських доріг: фрезою зрізаний асфальт та незалатані ями. ФОТО

  Тема стану українських доріг не втратить своєї актуальності, мабуть, аж допоки люди не будуть ним задоволені і водіям буде зручно їздити нашими шляхами. Болючою та актуальною тема доріг є і для Житомира.

  Для нашого міста, на жаль, не дивина, коли КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради спершу зрізує асфальт фрезою, але не одразу залатує діри. Іноді вони днями, а то й тижнями, лишаються поза увагою дорожників. І увесь час, коли водії їздять цими ділянками доріг, вони скаржаться на те, як же  незручно їхати, а їх авто повинні маневрувати та підстрибувати, у прямому сенсі цього слова. Хіба ж так важко зрізати асфальт фрезою і одразу ж, або ж хоча б якнайшвидше, залатати ті діри? Це, звісно ж, риторичне питання. Звичайно, іноді оперативності дорожників можуть заважати погодні умови, але ж не постійно.

ремонт доріг

  Якщо ми вже прагнемо у Європу, то потрібно вже починати змінюватися, і головне — починати з себе. Дуже хочеться, щоб і КП «УАШ» почало брати приклад з європейських колег, та й взагалі із колег, які працюють у розвинених країнах. Ми у жодному разі не зрівнюємо усіх, бо й за кордоном є дорожники, працю яких не назвеш досконалою, але маємо на увазі гарні приклади. Взяти хоча б ту саму Польщу, де дороги перебувають у гарному стані, і водіям їхати ними — одне задоволення.

  Зазначимо, що станом на 15 серпня ділянка дороги, яку ми показали на світлинах (ред. по вул. Львівській) вже зроблена. Але ж це лише один із прикладів: є багато ділянок, над якими працівники ЖУАШ так і не розпочали працювати; тим часом асфальт на тих ділянках доріг зрізаний фрезою, і водії змушені їхати тими ямами.

ремонт доріг

  Ремонт доріг за кордоном

  Пропонуємо вам поглянути, як же ремонтують дороги в Європі. Відео взяті із трьох різних каналів на YouTube.

  Перший відеоролик розмістив користувач Руслан Козак, назва відеоролику говорить сама за себе — «Ремонт дороги в Європі».

  Наступне відео має назву «Ямочный ремонт дорог в США» (розміщене на каналі YouTube MaxWow).

  І останній відеоролик із каналу YouTube Nationale Befreiungsbewegung під назвою «Как делают дороги в Германии/Ремонт дорог».

Катерина Дейнека

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework