На початку вересня у Баранівці на річці Случ запустять міні-гідроелектростанцію

  НКРЕКП прийняла рішення видати ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електроенергії ТОВ «Сайенс Інновейшн Продакшн». Засіданна комісії відбулося 3 серпня.

  Про це повідомляється на сайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, передає baranivka.blogspot.com.

  "Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 3 серпня 2017 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому було ухвалено рішення видати ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії: Товариству з обмеженою відповідальніст.ю «Сайенс Інновейшн Продакшн»", - йдеться у повідомленні.

  Як зазначено в Обґрунтуванні до рішення, заявлена (встановлена) потужність генеруючого обладнання міні-гідроелектростанцію складає 382 кВт. Згідно з наданої Відомості про місця та засоби провадження господарської діяльності з виробництва електроенергії, та наданої технічної документації, ТОВ «Сайенс Інновейшн Продакшн» планує здійснювати виробництво електроенергії на МГЕС, розташованої на річці Случ у місті Баранівка, з метою її подальшого продажу в Оптовий ринок електроенергії (ОРЕ) за «зеленим» тарифом.

  За словами директора ТОВ «Сайенс Інновейшн Продакшн» Дмитра  Нікуліна, безпосередньо отримати ліцензію "на руки" компанія має протягом 5 днів. Після чого, завершивши оформлення всіх необхідних документів, запустити МГЕС у постійну роботу.

  "Ліцензія вступить в дію з 1 вересня. За цей час ми плануємо отримати Свідоцтво про право власності на землю. Доречі, це має буде 4 серпня. З цією метою ми виїжджаємо завтра вранці у Баранівку. Потім процедура оформлення документів щодо подальшого продажу електроенергії за «зеленим» тарифом. На це, згідно процедури, піде ще до 15 днів. Думаю на початку вересня ми запустимо електростанцію у постійну роботу. Коли ми визначимося з точною датою запуску, то обов'язково організуємо урочисте відкриття і влаштуємо з цього приводу для місцевих жителів невеличке свято", - розповів Дмитро Нікулін.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework