Чи зупинять будівництво 12-поверхівки на Тутковського і відновлять реконструкцію «Смачної зупинки» у Житомирі?

На сайті електронних петицій до Житомирської міської ради, вже кілька місяців знаходять на розгляді звернення щодо відновлення будівництва «Смачної зупинки».

Дана забудова викликала багато суперечностей у житомирянан, але не зважаючи на проблеми із будівництвом містяни досить швидко зібрали необхідну кількість підписів за поновлення реконструкції. Проте вже тривали час петиція знаходиться без відповіді з боку міської ради.

«Вже декілька років на одному з найвідоміших місць Житомира - площі Перемоги, стоїть недобудований магазин Смачна Зупинка. По фотографіях майбутнього магазини можна побачити, що проект амбіційний, і гармоніює з іншими об'єктами на площі. Якщо відновлення будівництва цього об'єкту неможливе, то хоча б знесення нинішнього має відбутися (при тому ж в короткі строки)», - йдеться у звернені.

До переліку петицій, які знаходять на розгляді, нещодавно долучилася і петиція під назвою «Зупинити будівництво 12-поверхівки».

«14 березня за адресою п-зд Тутковського 10 почався будуватися паркан для того, як стало відомо раніше, щоб побудувати однопідїздний будинок з 12-ма поверхами. Не якої інформації підрядник не надав, та самий підрядник невідомо хто. Той шматочок землі взагалі не придатний для будівництва (http://prntscr.com/elo3se). Будинок будується на комунікаціях, які вони, хочуть перенести за ДЕСЯТЬ ДНІВ і вже в кінці березня залити фундамент. Хочу звернути вашу увагу на те, що будівництво знаходиться в 10-15 метрах від дитячого садочка, а поблизу ще 24 ліцей і ще один садок. В перші ж дні один із людей, які причепні до не законного будівництва, почав погрожувати розправою діду який був невдоволений незаконним діям будівельників. Хочу ще раз підкреслити, що ніякої інформації на рахунок початку будівництва не було надано, хоча, згідно з Конституцією України "Про планування та забудову"(18 ст.) це порушення! Зараз територія огороджена парканом. Дозволи на початок будівництво були видані шляхом корупції і ми не повинні зачиняти на це очі. Прошу всіх звернути до цього увагу і не надати будівництву просунутись далі чим воно є.
Вся додаткова інформація буде публікуватися в групі (vk.com/antibudt8)», - зазначає автор.

Нагадаємо, мешканці кількох будинків на проїзді Тутковського протестували проти будівництва багатоповерхівки у їхньому дворі.

А поки, житомиряни чекають на відповіді: Чи зупинять будівництво 12-поверхівки на Тутковського та чи відновлять реконструкцію «Смачної зупинки» у Житомирі?

Всі новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 24/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework