Житомирські поліцейські перевіряють дотримання режиму роботи розважальними закладами

Наприкінці січня 2017 виконавчий комітет Житомирської міської ради за ініціативи Житомирського відділу поліції прийняв рішення про обмеження роботи низки закладів торгівлі, харчування та сфери послуг у нічний час, встановивши графік їх діяльності з 8.00 до 22.00.

Проте, як засвідчили рейдові перевірки поліцейських, далеко не всі власники визначених закладів виконують прийняте рішення, повідомляє відділ комунікації поліції у Житомирській області.

Як розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока, до визначеного переліку закладів, чия діяльність обмежена у нічний час, потрапили у більшості так звані лотереї або лото-маркети.

Упродовж останніх трьох днів дільничні інспектори провели у вечірній час раптові перевірки і виявили роботу низки вказаних закладів.

Загалом поліцейські уже оформили адміністративні матеріали щодо власників 8 гральних закладів, які порушили встановленні обмеження. Відтак відповідно до законодавства (ст. 155 КУпАП) на цих осіб буде накладено штрафні санкції, а у разі повторного виявлення правопорушення ініціюватиметься розгляд питання взагалі щодо доцільності роботи такого закладу.

Водночас поліцейські закликають житомирян уважно ознайомитись з рішенням виконавчого комітету Житомирської міської ради від 24.01.2017 №78 та у разі виявлення фактів роботи вказаних закладів після 22.00 інформувати про це за номером «102».

Перелік гральних закладів міста Житомира:

 

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 01/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework