40 обдарованих дітей з Баранівського району потратили на шоу «Україна має талант. Діти»

21 січня 2017 року за підтримки міського голови Анатолія Душка Баранівська міська рада організувала поїздку 40 дітей, які проживають у селищі Полянка до столиці нашої держави.

Мабуть, кожна дитина мріє якнайчастіше відвідувати «McDonald’s» та насолоджуватися ситними й оригінальними смаколиками, які там подають. Тож і наші мандрівники дуже зраділи можливості «підкріпитися» в кафе всесвітньовідомої мережі швидкого харчування. Того дня незабутні враження юні жителі Полянки отримали на шоу «Україна має талант Діти». Деяким вдалося взяти автографи у знаменитостей та навіть сфотографуватися з популярним виконавцем Dzidzio, повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

У подорожі побували обдаровані діти, діти з багатодітних сімей та діти, позбавлені батьківського піклування. Супроводжували юних жителів громади вчителі Полянківської ЗОШ І-ІІІ ст. та медична сестра.

Надіємось, що добру традицію, започатковану Баранівською міською радою, підтримають й інші благодійники. Це дасть змогу організувати ще багато цікавих та пізнавальних поїздок з метою всебічного розвитку дітей, які проживають у нашій громаді.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 30/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework