До рятувальників на екскурсію завітали вихованці санаторної школи-інтернату

Одним із пріоритетних напрямків діяльності рятувальників є навчання населення, у тому числі й підростаючого покоління правилам безпеки життєдіяльності та діям на випадок виникнення надзвичайних подій.


Саме тому фахівці ДСНС постійно влаштовують для дітей громадські Акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти», Тиждень та Місячник знань дітьми правил безпеки життєдіяльності, запрошують на екскурсії до пожежних частин, а також проводять відкриті уроки та лекції. Метою такого комплексу профілактичних заходів є навчити дітей правил поведінки у різноманітних екстремальних ситуаціях, повідомляє У ДСНС України У Житомирській області.

Так, 21 листопада до 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини на екскурсію завітали учні Радомишльської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату. Такий візит був здійснений з метою проведення цілеспрямованої профілактичної роботи щодо попередження надзвичайних подій та ситуацій за участю дітей, підняття рівня знань та отримання навичок з безпеки життєдіяльності.

Рятувальники показали учням на яких автомобілях вони виїжджають на пожежі та яким обладнанням їх ліквідовують. Навчили дітей користуватися вогнегасником та розповіли яких саме правил пожежної безпеки потрібно дотримуватися у побуті. Вихованці також мали змогу відчути себе справжніми рятувальниками, посидівши у пожежних автомобілях та приміряти бойовий одяг бійців ДСНС.

Дітям екскурсія дуже сподобалася і вони вже хоч зараз готові були зв’язати своє життя з благородною професією «рятувальник».
Профілактична робота з дітьми триватиме в освітніх закладах Житомирщини й надалі аби навчити підростаюче покоління діям у разі виникнення різного роду надзвичайних подій та правилам безпеки життєдіяльності.

Последнее изменение Понедельник, 21/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework