Студенти ЖДУ імені Івана Франка долучилися до проекту Blood Challenge

Умови полягають у тому, аби всі небайдужі завітали до Житомирського обласного центру крові та стали донорами. У рамках названого проекту студенти історичного факультету ЖДУ уже передали естафету ННІ філології та журналістики.

Наступними виклик прийняли франківці соціально-психологічного факультету, ННІ іноземної філології та природничого факультету. На черзі – ННІ педагогіки, факультет фізичного виховання і спорту та фізико-математичний факультет, про це повідомляє прес-центр ЖДУ ім. Івана Франка.

Кров, яку здають студенти, в подальшому буде використана для донорства. Варто зауважити, що працівники Житомирського обласного центру крові до участі у Blood Challenge допускають лише повнолітніх студентів з вагою понад 50 кг. Крім того, усі учасники проекту обов’язково мають ознайомилися з правилами, протипоказаннями до донорства та дотримувалися дієти.

Проект Blood Challenge проходить під слоганом «Ми з тобою однієї крові». Власне цей напис є на браслетику, що дарують студентам на пам'ять. Усі дописи на цю тему можна знайти за тегами #bloodchallenge та #мизтобоюоднієїкрові у соцмережах.

Последнее изменение Понедельник, 21/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework