Житомирянам на замітку: Українець побудував енергозберігаючий будинок. Чи є майбутнє у винаходу?

Мороз, тарифи і рівень життя українців змушує знову повертатися до теми винаходів, що дозволяють економити, але жити при цьому комфортно. Цього разу розглянемо енергозберігаючий будинок Валерія Самойлова.


Звідки ідея
Постійні конфлікти і незрозумілі проблеми, які виникають в українському уряді при закупівлі газу, не обіцяють українцям комфортну зиму. Валерій Самойлов не став сподіватися на владу, а вирішив побудувати будинок, який зберігає тепло. Ідея створення будинку, який не зажадає ресурсу безперебійного опалення, у нього виникла давно. Для того щоб втілити цю ідею в життя Валерію знадобилося три роки.
Потрібно сказати, що це не власна розробка українця. Прикладом для нього став досвід американців, які вже давно будують такі будинки. Однак основні поради при зведенні теплозберігаючих куполів, будівельник шукав самостійно. Перш за все він відмовився від квадратних і прямокутних форм.
Головна перевага будинку
Утеплював Валерій свій будинок за допомогою чистої целюлози, а підлога нагрівається від грубки яку топлять дровами. Зима Самойловим тепер не страшна.
За словами власника будинку, обігрів такого будинку протягом трьох опалювальних сезонів буде коштувати всього лише дві тисячі гривень. І хоча спочатку сусіди Валерія з подивом дивилися на теплозберігаючий будинок, згодом багато жителів Ужгорода почали цікавитися секретами будівництва. Тепер Валерій Самойлов будує такі будівлі на замовлення. Отже майбутнє у такої будови є.

 

Джерело: weloveua.com

Последнее изменение Пятница, 09/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework