П'ятеро "довічників" з Житомирської в’язниці зустрілися з представниками Адміністрації Президента з питань помилування

П'ятьох "довічників", що відбувають покарання у Житомирській в’язниці, вперше відвідали представники Адміністрації Президента України з питань помилування. 

Заступник начальника обласного Управління Пенітенціарної служби полковник Анатолій Бобриньов розповів, що під час цієї зустрічі засудженим надавали роз’яснення щодо поданих ними клопотань про помилування:
"Під час прийму довічникам були надані відповіді та роз’яснення стосовно поданих клопотань про помилування. Спілкування довічників з представниками Адміністрації Президента України з питань помилування проходило при закритих дверях. Представники обласного Управління та адміністрації тюрми не були присутні під час цього прийому. Мова йде про засуджених, які вже відбули відповідний термін покарання – 20 років та подали документи про застосування помилування".
Варто додати, що у разі помилування згадані довічники не відразу опиняться на волі.
"Якщо до когось з цих засуджених буде застосований акт помилування, то це не означає, що вони відразу вийдуть на волю. Згідно законодавства вони будуть переведені на 5 років до колонії на режим відкритого відбування покарання. Реально засуджений до довічного позбавлення волі може мріяти про свободу лише через 25 років ув’язнення", – констатує Анатолій Бобриньов.
Сьогодні на Житомирщині відбувають покарання понад дві сотні осіб, засуджених до довічного позбавлення волі.

 

Джерело: 103fm.com.ua

Последнее изменение Пятница, 09/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework