×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Одні десантники долають перешкоду, інші їх прикривають… ФОТО

Особовий склад навчального центру Високомобільних десантних військ продовжує підготовлювати кваліфіковані кадри для бригад ВДВ. 

До курсу навчань, входить і проходження декілька кілометрової смуги перешкод під фізичним і психологічним навантаженням.
Від загальновійськової смуги перешкод вона вагомо відрізняється. Десантники долають її у складі групи, завдання виконуються подібно роботі годинникового механізму. Одні долають перешкоду, інші «крилаті піхотинці» їх прикривають, тримаючи свій сектор в полі зору, щоб стрімко відреагувати на зміну ситуації.
Загін, що долає смугу складається з шести військовослужбовців у бойовому спорядженні. Висування вперед виконується парами, і кожен з загону має подолати всі перешкоди. Одного чекають усі, у ВДВ своїх не залишають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналістам показали, де і як тренуються майбутні десантники. ФОТОРЕПОРТАЖ

Всі вправи виконуються під вогнем, який ведуть інструктори з автоматів і подекуди у димовій завісі. Десантники долають стіни різних висот та підземні лази, підіймаються на будівлі за допомогою мотузок і плечей товаришів, деруться на стовпи лінії високовольтних передач, переходять вбрід болото, повзуть по горло в брудній воді, стрибають по тонких бревенцях тощо.
- Ця полоса вижимає повний максимум з військовослужбовця для того, щоб вони були боєздатні, підвищували свою загартованість, як фізичну, так і морально-психологічну, – каже інструктор Навчального центру. – Всі елементи повинні навчити десантника виконувати бойові завдання в найскладніших умовах. Це серйозне випробування не тільки для курсантів, а й для досвідчених воїнів,- зазначив офіцер.
Полоса є унікальною і єдина в своєму роді, в яку ввійшли елементи розробленні учасниками АТО, запозиченні навчальні місця підготовки у спецпідрозділів розвинутих країн світу.
Нагадаємо, у Житомирі відзначили першу річницю створення навчального центру Високомобільних десантних військ ЗСУ.

За матеріалами прес-служби ВДВ

Последнее изменение Пятница, 10/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework