Звягельський важкоатлет Олег Ніколаєнко встановив два рекорди України

Звягельський важкоатлет Олег Ніколаєнко встановив два рекорди України

  У ривку Олегу підкорилася штанга вагою 158 кг. Цього вистачило, щоб оновити два рекорди України: серед юніорів (віком до 20 років) і серед молоді (до 23 років).

  Рекорди зафіксовані в межах кубку України з важкої атлетики, що днями відбувся в Луцьку. Олег Ніколаєнко, вихованець Новоград-Волинської дитячо-юнацької спортивної школи імені В.П.Єрмакова, брав участь у змаганнях у ваговій категорії до 89 кг і здобув друге місце, - пише zvyagel.com.ua.

  «Звягельський важкоатлет — знову з нагородою!» — пишається своїм вихованцем перший тренер Олега Ніколаєнка — Валерій Постіженко, президент Федерації важкої атлетики Житомирської області.

  «Нарешті, після затяжної перерви у проведенні всеукраїнських та міжнародних змагань із важкої атлетики, пов’язаної з пандемією, відбувся офіційний турнір — кубок України. Приємно, що Олег Ніколаєнко продемонстрував гарний результат, здобув медаль і став рекордсменом. До речі, з 2018-го по 2021 рік він узяв участь у всіх дорослих змаганнях кубку України, при цьому щоразу здобував нарогоди різного гатунку.

  Від спортивної громади міста Новограда-Волинського та шанувальників важкої атлетики вітаю Олега Ніколаєнка із цим досягненням, бажаю здоров’я і подальших вдалих виступів на міжнародній арені», — додав Валерій Постіженко.

Олег Брюханов 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework