Ігор Випханюк повторив рекорд легендарного шахіста, який не могли повторити майже 30 років

Ігор Випханюк повторив рекорд легендарного шахіста, який не могли повторити майже 30 років

  13 – 21 лютого у Житомирі відбувся фінал чемпіонату області з шахів серед чоловіків. Визначили чемпіона області серед дорослих і чемпіонів у вікових категоріях до 18 та до 20 років.

   Про це Суспільному розповів міжнародний майстер Ігор Випханюк. За його словами, у фіналі чемпіонату Житомирщини змагались 26 шахістів з різних куточків області. Їх відібрали за підсумками змагань у 2020 році.

На Житомирщині визначили переможців чемпіонату області з шахів серед чоловіків
  З-поміж фіналістів у віковій категорії до 18 років чемпіоном області став кандидат у майстри спорту Дмитро Осадчук з Малина.
 
   У віковій категорії до 20 років посів перше місце і став чемпіоном області Максим Громов – вихованець Житомирської шахової школи "Інтелект".
 
  Серед дорослих чемпіоном області з шахів вже ввосьме став міжнародний майстер Ігор Випханюк. Він повторив рекорд житомирянина Михайла Тросмана. Рекорд легендарного шахіста ніхто не міг повторити майже 30 років. Ігор Випханюк пишається, що свого часу встиг повчитись у нього саме перед його еміграцією до Сполучених Штатів Америки. Там Михайло Тросман виховав чемпіонку США та двох гросмейстерів родом з Житомирщини: Олександра Хузмана (Ізраїль) та Іосифа Дорфмана (Франція).

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 26/02/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework