На чемпіонаті України з плавання 87-річний Костянтин Щеглов з Житомира встановив два рекорди

На чемпіонаті України з плавання 87-річний Костянтин Щеглов з Житомира встановив два рекорди

  На чемпіонаті України з плавання серед ветеранів 87-річний плавець та тренер Костянтин Щеглов з Житомира встановив два рекорди у своїй віковій групі. У змаганнях, які проходили у Чернігівському плавальному басейні, взяли участь 180 спортсменів категорії "мастерс" з 18 областей України.

   Костянтин Щеглов встановив рекорди на дистанціях 50 метрів брасом і 400 метрів комплексним плаванням. Окрім того, він також здобув золото на дистанціях 100 метрів брасом і 200 метрів комплексним плаванням.

  "Я щоразу перед змаганнями готуюся до тих дистанцій, які я буду пливти. На сьогодні я єдиний ветеран, який пливе дистанцію у 400 метрів комплексним плаванням у своїй віковій групі", – розповів Суспільному Костянтин Щеглов.

На чемпіонаті України з плавання 87-річний Костянтин Щеглов з Житомира встановив два рекорди
 
 

  У естафеті 4 по 50 метрів вільним стилем команда Житомира у складі Миколи Кулика, Андрія Костриці, Ігоря Кухарєва та Олександра Мисика випередила у запливі своїх суперників. А президент клубу житомирських ветеранів плавання "Аквамастерс" Ігор Кухарєв завоював 4 золоті медалі.

  "Збірна команда ветеранів "Аквамастерс" Житомира виступила достойно, – каже Ігор Кухарєв. – Приємно, що ми залишили за собою таких лідерів, як Запоріжжя та Одеса – виграли в них, показали результати, до яких прагнули".

  Загалом команда ветеранів плавання з Житомира здобула 12 золотих медалей, 8 – срібних та 2 – бронзові. Крім того, в естафетному плаванні 4 по 50 метрів вільним стилем в категорії "200 плюс" Житомирська команда стала другою.

 

Автор: Сергій Богінський

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework