У Житомирі влаштують батл між біговими клубами

В Житомирі 20 вересня (неділя) відбудеться «Дружній благодійний забіг» між 2 командами TigerRunClub та TopRunners Житомир.

  Забіг благодійний, зібрані кошти підуть на благоустрій та маркування самої траси, на якій здійснюватиметься забіг. Кожна команда здійснить свій грошовий внесок у розвиток траси. Маршрут траси максимально точно повторює контури нашої країни.

  Дистанція складає, приблизно, 9 км. Старт на асфальтованій дорозі до Кавунової дачі через 500 метрів від з'їзду з Бердичівської траси (де стоянка для авто).

  Організатор заходу: TopRunners Житомир спільно з компанією «Опті-таксі».

 Забіг пройде в форматі батлу між біговими клубами. До участі запрошуються всі бажаючі бігуни і клуби. Умови забігу: по 10 учасників з кожної команди. Перемагає та команда, яка набере найменшу суму місць за чергою фінішування (наприклад, перша команда фінішувала – 1, 3, 4 (сума – 8), а друга – 2, 5, 6 (сума – 13). Кількість учасників в одній команді необмежена, залік по перших 10. Клуб, який виграє батл отримає пам’ятний кубок.

  Бажаючі можуть приєднатися також о 7.30 біля басейну Авангард у парку. Звідти буде легка пробіжка (до 4х кілометрів) до місця старту. Не забудьте свої GPS-трекери, щоб і собі записати унікальну трасу!

  Старт події в 08-00, закриття траси в 09-30.

  Запрошуємо житомирян та бігові клуби взяти участь. Якщо ви сам, реєструйтеся, а ми знайдемо вам клуб.

  Реєстрація на подію за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1zBnWpAU7VfioTE7WAb6TQ1Y4CmMbZnHHbCJ2ERpdMAk/edit?usp=sharing

  Посилання на подію https://www.facebook.com/events/408366276803351/

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework