Житомирська триатлоністка Юлія Єлістратова виступить на чемпіонаті України

  5-6 липня у містечку Сухолуччя, що під Києвом, стартує сезон великого триатлону в Україні.

 

  “Мур нарешті впав! На цей день чекала без перебільшення вся триатлонна спільнота нашої держави – і він таки настав. Найближчої неділі стартує перший офіційний чемпіонат України з триатлону та акватлону, який зібрав справжній зорепад найсильніших триатлетів нашої держави! Ще 26 червня Федерація триатлону України отримала відповідний Наказ Міністерства молоді та спорту, який зробив можливим проведення першого офіційного старту. При цьому, ми зобов’язані зберігати пильність та дотримуватися всіх протиепідеміологічних вимог”, – пише triathlon.org.ua.

З  а попередньою інформацією, на внутрішній першості в неділю 5 липня виступить прима українського триатлону житомирянка, родом з Овруча, Юлія Єлістратова, яка входить до ТОП списку найсильніших триатлеток планети. 

  “О 8:00 неділі на старт вийдуть чоловіки, а вже о 9:30 за справу візьмуться жінки. Наступного дня, у понеділок 6 липня відбудеться чемпіонат України з акватлону серед дорослих та молоді, який теж стартуватиме о 8:00. Обидва змагальних дні прийматиме мисливське угіддя «Сухолуччя» під Києвом, а місце старту можна знайти за геолокацією”, – йдеться в повідомленні.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework