Спортсмен з Коростеня виборов право на участь у чемпіонаті Світу

  Наш земляк потрапив до складу збірної команди України та виборов право на участь у командному чемпіонаті світу зі спортивної ходьби, який відбудеться у Мінську.

   Про це інформує korosten.today  з посиланням на Коростенську міськраду.

  Не зважаючи на карантинні обмеження останніх місяців, у нашому місті є багато спортсменів, які продовжували активно тренуватися, використовуючи найменшу можливість для підтримки спортивної форми та якісної підготовки до змагань, що чекають попереду.

  Серед таких спортсменів і стипендіат міського голови, вихованець відділення легкої атлетики КДЮСШ Житомирської обласної організації ФСТ ,,Колос”, учень міської гімназії Суслов Павло. Адже, взявши участь у зимовому чемпіонаті України зі спортивної ходьби, який проходив з 13 по 14 березня у Івано-Франківську, Павло здобув ІІ місце, здолавши дистанцію 10000м за 43 хвилини 22 секунди.

  Наш земляк потрапив до складу збірної команди України та виборов право на участь у командному чемпіонаті світу зі спортивної ходьби, який відбудеться у Мінську. Вітаємо юного легкоатлета та його тренера Суслова Віктора Миколайовича з хорошим результатом та бажаємо успіхів на змаганнях чемпіонату світу!

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework