Гравець БК "Житомир" Вадим Довідний потрапив до трійки найкращих гравців за передачами

  Гравець БК "Житомир" Вадим Довідний потрапив до трійки найкращих гравців за передачами чемпіонату України з баскетболу серед команд Вищої ліги. У нього 191 передача в 28-ми матчах – 6,82 за поєдинок.

   Це другий показник ліги в сезоні після Сергія Старцева з Кривого Рогу-Прометея-2. Він у 26-ти матчах віддав 185 передач, у середньому 7,12 за поєдинок, - повідомляє sportzt.com з посиланням на ФБУ.

  На третій сходинці Андрій Кобець з Новомосковська. У його здобутку 177 передач у 26-ти матчах. У середньому – 6,81 за поєдинок.

  У абсолютних досягненнях лідерами чемпіонату стали одразу два виконавці. Той же Сергій Старцев з Кривого Рогу 26 січня в домашньому матчі проти Новомосковська (132:62) зробив 15 передач. Стільки ж 15 грудня в домашньому поєдинку проти ДіДіБао (89:84) зробив Вадим Довідний з команди Житомира

  По 14 передач зробили Андрій Кобець у домашньому поєдинку Новомосковська проти Нікобаскета (31 січня, 76:100) та Михайло Шкода у гостьовому матчі Дніпра-2 проти Новомосковська (6 березня, 67:120).

  Нагадаємо, що через пандемію коронавірусу частину змагань довелося дочасно завершити. Чемпіонат України серед команд чоловіків у Вищій лізі також уже завершено.

  Команди майже встигли дограти перший етап. У першій групі на лідерській позиції фінішував Кривий Ріг КНУ-КДПУ-Прометей-2. За ним йдуть Ніко-Баскет та СумДУ. У другій групі на вершині Тернопіль-ТНЕУ, Рівне та Хімік-2.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework