Житомирська триатлетка Юлія Єлістратова: Поки залишається тільки зберігати позитив та мотивацію

  Житомирська триатлетка Юлія Єлістратова розповіла  про те, як пандемія та карантин вплинули на її підготовку до міжнародних стартів.

  Наразі Дівчина знаходиться на Кіпрі – передає sportzt.com.

  - Базову підготовку цією зимою проходила на Кіпрі. Початок сезону обіцяв бути напруженим. 14 березня виступила на етапі Кубку Світу у Мулулабі (Автралія). Далі перед продовженням підготовки до Олімпійських Ігор та для "розстартовки" планувала змагання у Новій Зеландії та Бразилії, - розповіла спортсменка.

  Вже в Австралії Юлія Єлістратова дізналася, що скоріш за все це був єдиний етап Кубку Світу першої частини сезону не лише для неї, а й всієї спільноти. А через два дні з'явилися новини о призупинені гонок, як мінімум до 30 квітня.

  - Звісно ж я не так собі уявляла цей рік, і трохи прикро, що стілки роботи було зроблено лише для одного виступу. Але я впевнена, що ця база знадобиться мені і в майбутнньому. Довелося коректувати тренувальний план, знову повертатися до більших обсягів та силової підготовки. Тепер знову продовжую підготовку на Кіпрі.

  Нажаль, басейни не працюють майже по всьому світі. Проте, принайні є можливість плавати у морі. Також тут непогані умови для тренування не велосипеді та бігу.

  Сподіваюся, що найближчим часом Україна та весь світ подолають пандемію, всі ми зможемо повернутися до звичного ритму життя, а спортсмени знову змагатимуться! Поки залишається тільки зберігати позитив та мотивацію, - коментує ситуацію Юлія Єлістратова.

Новини Житомира

  

Последнее изменение Четверг, 26/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework