Олександр Зінченко про життя на карантині: «Скоро завию в цих чотирьох стінах»

  Півзахисник збірної Украни, радомишлянин Олександр Зінченко розповів, чим займається під час несподіваної паузи у футболі.

  Про це розповідає sportzt.com.

  "Вільного часу настільки багато, що я вже скоро завию в цих чотирьох стінах. Звичайно, підтримую форму, наскільки можу. Сьогодні гуляв у парку, два рази на тиждень намагаюся виходити прогулюватися або сходити в супермаркет.

  Дійсно, немає деяких продуктів. Зокрема, немає м'яса і туалетного паперу. Можна замовляти онлайн, але тоді доведеться чекати 8 днів.

  На щастя, Манчестер Сіті піклується про всіх гравців і персонал. Не встигаю я відкрити очі, як у мене особисте повідомлення від лікаря: як самопочуття у мене, у моїх рідних і близьких. Плюс мені привозять їжу 6 днів на тиждень і буквально завтра привезуть все обладнання для підтримки форми.

  Ніхто не володіє інформацією, коли може відновитися чемпіонат. Якщо говорити про Англію, то вони трохи повільніше реагують на все це. Буквально з завтрашнього дня тільки вводиться карантин. Як на мене, це потрібно було робити раніше. У мене є знайома, яка п'ятий рік живе в Англії, у неї є симптоми коронавірусу, але їй кажуть ходити на роботу. Це не нормально", – сказав Зінченко у програмі Профутбол.

Новини Житомира

  

Последнее изменение Среда, 25/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework