У Житомирі розпочався V-тий Чемпіонат України з футзалу серед підрозділів Десантно-штурмоих військ ЗС України

  Цьогоріч Чемпіонат з футзалу серед підрозділів Десантно-штурмових військ ЗС України триватиме чотири дні: з 04 по 07 лютого, а участь у ньому візьмуть дев’ять команд з Миколаївської, Львівської, Донецької, Дніпропетровської та Житомирської областей.

  Наше місто не випадково обрано для проведення цього турніру, адже саме Житомир є столицею Десантно-штурмових військ ЗС України так як тут найбільше військових частин ДШВ. Про масштаб змагань говорить той факт, що турнір проходить під егідою та за підтримки Асоціації футзалу України.

  У своїй промові заступник Командувача Десантно-штурмових військ ЗС України – начальник управління підготовки полковник Олег Гуть, побажав усім командам продовжувати жити футболом, а також міцного спортивного здоров’я і перемог.

  На першому, кваліфікаційному, учасники зіграють по колу в трьох групах. Найслабша команда припиняє участь. Вісім команд виходять в наступний раунд, де боротимуться за вихід у фінал у двох групах.

  Щирі вітання та здобуття перемоги учасникам чемпіонату побажав і голова Асоціації футзалу Житомирської області Віктор Таран та розповів, що за результатами цих змагань надалі формуватимуть збірну команду Десантно-штурмових військ та братимуть участь у Чемпіонаті Збройних сил України з командами інших родів військ.

  Фінальні матчі Чемпіонату відбудуться 07 лютого, а церемонія нагородження переможця і призерів запланована на 15:00.

  Служба зв’язків з громадськістю Командування Десантно-штурмових військ ЗС України

Новини Житомира

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework