Один з перших вихованців житомирського футболу: слідкую за успіхами ФК «Полісся», але хотілося б ще пограти у вищій лізі Вірменії

  Сергій Дячук був одним із перших вихованців житомирського футболу, хто повернувся в ФК "Полісся" після виходу відродженого клубу в ІІ лігу.

   «Він відіграв за "жовто-зелених" два сезони - з 2017 до 2018 року. А зараз він захищає кольори єреванського "Локомотиву", але не перестає слідкувати за успіхами житомирян», ― розповідає sportzt.com.

  - Коли я пішов з “Полісся”, мені подзвонив тренер Анатолій Писковець і запросив в Єреван грати за місцевий “Локомотив” і я погодився. Перед клубом столяла і зараз лишається амбітна мета - вийти у Вищу лігу. Влітку новим тренером клубу став Сергій Литовченко і цього сезону в нас є гарні шанси цього досягнути. Зараз "Локомотив" є лідером І ліги. В нас 16 перемог, одна поразка і одна нічия. І ми зараз серйозно налаштовані.

  - Важко було акліматизуватися в новому колективі в новій країні?

  - Зовсім ні. Тим паче, що в команді зараз грає 10 українців. В нас дуже згуртований і класний колектив, розуміємо один одного з півслова. Ніяких проблем зі спілкуванням немає і в побуті. Мені дуже подобається.

  - Родина з тобою?

  - Спочатку родина була зі мною, але недовго і повернулася в Житомир. Періодично навідують мене.

  - Як у Вірменії із футболом взагалі?

  - У Вірменії зараз футбол дуже активно розвивається, пряцює програма розвитку футболу. Будуються стадіони, активно займаються дитячим футболом. По стадіонам там краща ситуація, напевно. Але у Житомирі, мабуть, більше вболівальників ходить на домашні матчі. Відвідуваність Вищої ліги у Вірменії краща, ніж нашої Прем’єр-ліги, але на І лігу поки трохи менше людей ходить.

  - Ти приїхав в Житомир на свята. Довго плануєш побути дома?

  - Новий рік та Різдво я зустрічав з родиною. Вже з 3 січня почав індивідуальні тренування і далі готуватимуся до зборів. 13 січня вже повертаюся у Вірменію. У нас заплановано декілька товариських матчів із командами Вищої ліги.

  - Які в тебе подальші плани?

  - До літа гратиму, постараємося виконати поставлені задачі. А там вже буде видно. Звісно, хотілося б залишитися ще трохи і пограти у Вищій лізі. Робитиму все можливе для цього.

  - А за успіхами "Полісся" продовжуєш слідкувати? Хто з гравців найбільше зараз подобається?

  - Так, продовжую слідкувати по можливості за “Поліссям”, дивлюся огляди ігор. Мені подобається як зараз грає лівий захисник “Полісся” Власюк, приємно, що Мозіль потрапив до збірної півріччя. Приємно, що в Житомирі розвивається інфраструктура, реконструювали “Спартак” . Хочеться вірити, що і центральний стадіон добудують.

  - Не хотів би повернутися в Житомир? Можливо, як і Зайнчковський почати тренувати?

  - Про тренерство думав, навіть дізнавався подробиці та умови, що потрібно аби отримати тренерську ліцензію. Але поки ще планую грати. Ще хотілося б навіть у Єврокубках зіграти, або хоча б у Вищій лізі Вірменії.

kk10012029 2

Новини Житомира

       
 

Последнее изменение Пятница, 10/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework