Екс-гравець житомирського ФК "Полісся" знявся у рекламі нижньої білизни

  27-річний екс-футболіст житомирського ФК "Полісся" Юрій Малєй спробував свої сили на новому поприщі. Спортсмен став моделлю нижньої білизни. Про це Малєй повідомив на своїй сторінці в Instagram.

  Нагадаймо, що Юрій Малєй захищав кольори ФК Полісся в сезоні 2017/18 рр, відігравши у 19 матчах та відзначившись одним голом. Останнім клубом Юрія стала "Черкащина", який він залишив листопаді 2019 року. У поточному сезоні гравець провів за клуб 13 матчів, в яких відзначився 2 голами і 2 результативними передачами.

   - Період в Черкасах пройшов для мене не найкращим чином, - зізнається Малєй. - Було багато факторів, через які не виконав поставлені завдання як індивідуально, так і командно. Перш за все, не все було добре в фінансовому плані, про що, напевно, всі знають.

  Правда, до цього ставиться гравець філософськи, вважаючи такий період в житті необхідним досвідом.

  - Для мене це великий досвід, впевнений, після таких періодів в житті люди стають сильнішими. Вирішив розірвати контракт за своїм бажанням, не бачу перспективи в цій команді. Але це життя, і сподіваюся, у керівництва клубу вистачить амбіцій і професіоналізму не втратити команду Першої ліги для такого міста, як Черкаси.

  За словами Юрія, потрапив в модельну сферу випадково.

  - Мені ще раніше пропонували спробувати себе в цій справі, але я якось сумнівався, що з цього може вийти. Як виявилося, рекламувати нижню білизну, одяг можна у вільний час і заробляти достатньо непогані гроші. Але для цього потрібно бути відомим, щоб на тебе звертали більше уваги з боку брендів.

  Якщо говорити про цифри, то просто одними зйомками заробляти і жити можна. Але щоб жити добре, треба бути популярним і затребуваним. Тому, зрозуміло, більшість часу для мене, як для професійного футболіста, проходить в тренувальному процесі, я хочу бути сильніше, показувати якісну гру і заявляти про себе на футбольному полі.

  Правда, футболіст не впевнений, що в цьому плані у нього може щось вийти. Принаймні, в Україні.

  - Для мене це щось нове, і мені самому дуже цікаво, що з цього вийде. Це дуже важка праця, цілий процес і, якщо чесно, то до цієї роботи також потрібно підходити професійно. За одну зйомку, яка триває від двох до семи годин, можна заробити від 150 до 300 у.о. - все залежить від бренду, умов. Хороші гроші хлопці заробляють за кордоном. І це факт.

sportzt.com за матеріалами sportarena.com

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework