ФК «Полісся» планує в Житомирі готуватися до весняної частини чемпіонату в ІІ лізі

  Футбольний клуб "Полісся" планує вийти з відпустки та розпочати підготовку до весняної частини сезону після 20 січня. Зимовою базою команди стане Житомир, їхати на збори в інші міста "жовто-зелені" поки не планують.

   Як і брати участь у зимових турнірах. Але планує зіграти півтора десятки товариських поєдинків. Про це "Спортивному Житомиру" під час Футбольного батлу розповів головний тренер ФК "Полісся" Анатолій Безсмертний.

  - Зараз команда у відпустці. Гравці отримали індивідуальні завдання. Вони будуть потроху готуватися. Основна робота розпочнеться після 20 січня. Готуватися будемо вдома, так як у нас не дуже добре фінансова становище. Але нічого страшоного, в Житомирі достатньо нормальні зараз умови, підготуємося тут і все в нас буде добре, - розповів Анатолій Безсмертний.

  - В зимових турнірах не будемо брати участь, просто гратимемо товариські матчі. Вже зараз починаємо за них домовлятися. Плануємо грати їх як в Києві, так і Житомирі, в інші міста, можливо, будемо їздити, які знаходяться поруч. Не можна сказати, що плануємо грати десь в одному місці. У нас за цей підготовчий період, це десь 50 днів, вийде 14-15 товариських матчів.

  Нагадаймо, що минулого року в зимове міжсезоння ФК "Полісся" проводив чотири тренувальні збори на Полтавщині.

  Щодо кадрової роботи, то за словами Анатолія Безсмертного, ведуться пошуки гравців в групу атаки і вже є перші кандидати на пдісилання.

  - Підшукуємо гравця у групу атаки, відчуваємо потребу у такому футболісту. Ведемо перемовини з деякими гравцями. Можу сказати, що вже погодився перейти до “Полісся” Олександр Ковпак. Задоволений, що футбоілст з таким досвідом приєднається до нашої команди. Впевнений, що він принесе користь клубу. До нас повинні приходити футболісти, які на голову сильніші за тих, хто вже у нас грає. Поки що не плануємо запрошувати зіркових, дорогих гравців, адже не можемо собі цього дозволити, до того ж нам це не потрібно. Звертатимемо увагу на людяність футболістів, їх характер та вміння працювати у колективі.

Джерело: sportzt.com

Новини Житомира

   

Последнее изменение Вторник, 24/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework